"Ik vind het belangrijk dat we plezier maken, dat het gezellig is, maar ook hard kunnen werken. Daarnaast geef ik iedereen persoonlijke aandacht waardoor ik het beste uit elke deelnemer kan halen. Dat is mijn drive!"

Fabiënne van VugtOwner - Dansstudio FAB

Over Fabiënne

Dans is de rode draad in het leven van de 26-jarige Fabiënne van Vugt. Ze heeft twee dansopleidingen op zak, waaronder de Tilburgse Academie voor Danseducatie. Fabiënne is een allround dansdocente, maar heeft zich in de laatste jaren van haar opleiding gespecialiseerd in de stijlen jazz, afro en urban. Momenteel geeft ze al negen jaar les aan dansers van alle leeftijden. Haar ervaring deed ze op bij verschillende plekken in zowel het amateur dansveld als in het onderwijs.

Fabiënne heeft in haar afstudeerperiode onderzoek gedaan naar hiphop dans in het amateur veld. Hieruit heeft zij een leerlijn gecreëerd die dansdocenten kan helpen om een professionele hiphop dansles op te bouwen. Fabiënne is in oktober 2018 Dansstudio FAB begonnen en hier ligt nu haar focus. Daarnaast is Fabiënne nog actief als freelancer in het amateur dansveld en op het primair- en voortgezet onderwijs.